printer

Lijst van printers die compatibel zijn met uw Ordissimo

Dankzij dit artikel weet u welke printers compatibel zijn met uw Ordissimo.


Als er een probleem optreedt met het afdrukken, kan dit snel worden opgelost door onze technici op voorwaarde dat de printer een model is van minder dan 6 maanden oud (minder dan 6 maanden geleden aanwezig in de catalogus van de fabrikant) en kunt u contact opnemen met ons op via support@ordissimo.com .

 De printers zijn per familie gegroepeerd

In deze lijst vindt u een lijst met printerfamilies. Alle printers met hetzelfde modelnummer en hetzelfde honderdtal behoren tot dezelfde familie. Dit betekent bijvoorbeeld dat een Canon TS3151-printer in deze lijst wordt genoemd als Canon TS3100. Deze familie omvat de TS3151-printers (Europa), TS3171-printers (Azië)...

Lijst met compatibele printers

Als uw printer niet voorkomt in de "Lijst van printers" van uw Ordissimo (zichtbaar door te drukken op de gelijknamige knop in het tabblad Instellingen, Printers), controleert u of uw update is uitgevoerd en voert u de update uit door "Laatste printers toevoegen" te selecteren. Met deze actie voegt u de nieuwste printers toe, waaronder de nieuwste Ordissimo-gecertificeerde printers.

Er is ook een lijst van gecertificeerde printers beschikbaar, de printers zijn getest door Ordissimo in USB en Wifi voor zowel printen en als scannen.

Er is momenteel geen enkele opmerking op deze pagina. We nodigen u uit om er een te plaatsen.