functie toets

Kent u de "functie" toets op uw laptop toetsenbord? - Handleidingen Ordissimo

Op uw Ordissimo beschikt u over de "functie"-toets, die wordt gesymboliseerd door een cirkel. Door gelijktijdig op deze en een andere toets te drukken met een -symbool omringd door, kunt u toegang krijgen tot verschillende functies. Volg voor meer informatie de gids...


Compatibiliteit : Ordissimo
Niveau: Bevestigd
Geschatte duur: 10'
Samen bekijken we waar de "functie" toets van uw Ordissimo toetsenbord voor gebruikt kan worden. In het bijzonder kunt u de helderheid van uw scherm wijzigen, het geluid dempen, het geluid verlagen of verhogen.

 

1De Functie toets vinden.

De "functie" toets functie toets bevindt zich linksonder op uw Ordissimo toetsenbord.

Touche fonction sur clavier Ordissimo

 

2Helderheid wijzigen.

a. Helderheid verminderen.
Door gelijktijdig op de "functie"-toets te drukken en op de toets waar u een "volle" zon op het bovenste deel van uw Ordissimo toetsenbord ziet staan, dimt u de helderheid van uw scherm. 

helderheid verminderen

b. Verhogen van de verlichting.
Als u daarentegen een helderder scherm wilt, kunt u tegelijkertijd op de "functie"-toets drukken en op de toets waar u een ronde zon ziet met het lege midden in het bovenste gedeelte van uw toetsenbord.

verhogen van de verlichting

 

3Dempen van het geluid.

Als u het geluid snel wilt uitschakelen, hoeft u alleen nog maar tegelijkertijd op de "functie"-toets en de toets te drukken met een doorgestreepte luidspreker boven op uw Ordissimo-toetsenbord. Druk nogmaals op deze twee toetsen en het geluid keert terug.

dempen van het geluid

 

4Het geluid wijzigen.

a. Verhoog het geluid.
Nu u het geluid van de luidspreker van uw Ordisismo wilt verhogen, drukt u tegelijkertijd op de "functie"-toets en op de toets waar u een luidspreker met meerdere "golven" ziet, die zich op het bovenste deel van uw Ordisismo-toetsenbord bevindt.

verhoog het geluid

b. het geluid lager zetten.
Zo niet, dan wilt u het geluid van de luidspreker van uw Ordisismo dempen. Druk hiervoor tegelijkertijd op de "functie"-toets en op de toets op het bovenste deel van uw Ordissimo-toetsenbord waar u een luidspreker met een "golf" ziet. Er verschijnt een venster met het volume van uw Ordissimo. 

het geluid lager zetten
 

 Bij een groot aantal Ordissimo modellen zijn deze toetsen om het geluid te verhogen of te verlagen direct toegankelijk. Dit betekent dat u de functietoets op uw toetsenbord niet hoeft te gebruiken.

Naar uw toetsenborden! En voel u vrij om opmerkingen te plaatsen...

Il n'y a aucun commentaire sur cette page pour l'instant. Veuillez vous connecter pour pouvoir en soumettre un.