Ken de versie of het model van uw Ordissimo

Ken de versie of het model van uw Ordissimo - Handleidingen Ordissimo (Ordissimo v4)

Om alle technische informatie met betrekking tot uw Ordissimo te vinden die gebruikt kan worden bij het publiceren van bepaalde handleidingen of om ze te kunnen communiceren wanneer u in contact komt met de klantenservice, nodigen wij u uit om deze handleiding te raadplegen. U wilt de versie of het model van uw Ordissimo kennen, of zelfs de datum van uw laatste update? Volg de gids...


Compatibiliteit : Ordissimo
Niveau: Inleiding
Geschatte duur: 10'

Het is altijd nuttig om de versie en het model van uw Ordissimo te kennen, evenals de datum van de laatste update, om deze vaak noodzakelijke informatie te kunnen doorgeven aan de technische dienst.

 

1Klik op het icoontje "Instellingen".

Op de startpagina, klik op op het icoontje "Instellingen" rechts onderaan om naar mijn instellingen te gaan.

klik op het icoontje instellingen
 

2Tabblad "Instellingen"

Hier ben ik bij de instellingen op het tabblad "Ordissimo". Ik lees de informatie zorgvuldig in het vakje "Update". Ik vind volgende informatie:

  • datum van de laatste update
  • datum van de laatste update van het afdruksysteem 
  • de versie van uw Ordissimo (v1 of v2, gekocht voor of na november 2010) 
  • het model van uw Ordissimo (begint met de letter «v»)
  • de taal van uw Ordissimo
  • het land dat overeenkomt met uw toetsenbord

tabblad instellingen

Zo weet ik onder meer of mijn Ordissimo up-to-date is en kunnen deze gegevens mij ook van dienst zijn bij het gebruik van de gepubliceerde handleidingen. Laten we het voorbeeld van de compatibiliteit van mijn model met een extern scherm aangesloten op de VGA of HDMI-aansluiting bekijken, om dit te doen moet ik mijn model Ordissimo kennen voordat ik hier klik.

 

Het is aan u om te oefenen en te ontdekken welke versie en welk model Ordissimo u heeft.