Hoe kan ik mijn e-mails doorzoeken?

Hoe kan ik mijn e-mails doorzoeken? - Handleidingen Ordissimo (Ordissimo v4)

Wilt u een e-mail zoeken in de mailbox? We laten u zien hoe u een zoekopdracht op trefwoorden, op het onderwerp of de inhoud van uw e-mails uitvoert, of ook op de naam van de afzender.


Compatibiliteit : Ordissimo
Niveau: Inleiding
Geschatte duur: 10'

We zullen stap voor stap zien hoe u naar een e-mail kunt zoeken tussen al uw ontvangen e-mails of uw e-mails die in uw mailbox werden verzonden. Voordat u begint, moet u er rekening mee houden dat u met een of meer trefwoorden kunt zoeken, op het onderwerp van de e-mail, op de afzender of op de tekst van de e-mail.


1Open de toepassing "E-mail".

Ik klik eerst op "E-mail" links onderaan mijn scherm om naar mijn mailbox te gaan. 

Open de toepassing "Mail".


2Kies de map waarin u naar een e-mail wilt zoeken.

Ik kies de volgende map "Ontvangen" of "Verzonden" als ik een e-mail wil zoeken uit de lijst met ontvangen berichten of uit de lijst met verzonden berichten. In dit geval zal ik zoeken naar een e-mail onder de ontvangen berichten. Standaard wordt de laatst ontvangen e-mail weergegeven.

Kies de map waarin u naar een e-mail wilt zoeken.
 

3Trefwoord invoeren.

Ik wil zoeken naar een e-mail. In het bovenste deel van mijn mailbox, in het witte vak boven de e-maillijst, voer ik gewoon het trefwoord in dat overeenkomt met mijn vraag. In mijn voorbeeld zal ik "mathilde" schrijven.

Trefwoord invoeren.
 

4Klik op "Zoeken".

Ik klik op "Zoeken" bovenaan rechts mijn scherm. 

Klik op "Zoeken".
 

5Lijst met resultaten.

Hier is de lijst van e-mails die overeenkomen met mijn onderzoek: een e-mail afkomstig van "Mathilde".

Lijst met resultaten.

 In dit geval hebben we de inhoud van onze e-mails doorzocht door een trefwoord in te typen.
Op dezelfde manier kunt u ook de afzender van de mail opzoeken door een deel van zijn naam of zijn volledige naam in te voeren (voorbeeld "Ordissimo"). 

 Een andere mogelijkheid: u kunt zoeken met een trefwoord op het onderwerp van een e-mail (in ons voorbeeld hadden we kunnen zoeken: "Diavoorstellingen van zondag 15 december").

Veel zoekplezier op Ordissimo !
 

J Vdmeer
05/21/2021 - 14:18
Ik zie alleen maar het Postvak in, in het e-mailprogramma. Hoe kan ik de andere mappen van mijn e-mailaccount zichtbaar maken?