memorissimo usb

Handleiding van Memorissimo, Ordissimo's kluis. - Handleidingen Ordissimo (Ordissimo v4)

Memorissimo USB 64 GB is een USB-stick waarmee u al uw gegevens kunt opslaan zodat u ze later kunt ophalen om ze te herstellen of te installeren op een nieuwe Ordissimo. Met één klik worden al uw kostbare documenten veilig gekopieerd.


Compatibiliteit : Ordissimo
Niveau: Inleiding
Geschatte duur: 15'

Laten we eens kijken hoe we documenten naar uw Memorissimo kunnen verplaatsen.

Als er meerdere gebruikersaccounts op mijn Ordissimo aanwezig zijn, wordt alleen het account waarin ik ben ingelogd opgeslagen. Om anderen op te slaan, moet ik eerst op verschillende accounts inloggen.

Formatteer NOOIT uw Memorissimo. Al uw gegevens zouden worden gewist en de Memorissimo zou onbruikbaar zijn.

1Werk uw Ordissimo bij.

Ik ga naar de instellingen van uw Ordissimo en klik op "De update uitvoeren" om te controleren of de laatste update is geïnstalleerd.

actualisering

2Verbinden en het is klaar voor gebruik!

Om te beginnen, sluit ik de Memorissimo gewoon aan op een USB-poort van mijn Ordissimo. Deze poorten bevinden zich aan de rechter- of linkerkant van mijn Ordissimo. Mijn ordissimo herkent de Memorissimo onmiddellijk en stelt me in staat om alle functies te kunnen gebruiken.

verbindingszoon memorissimo

3Maak de back-up.

a. Ik klik op "Documenten" op het startscherm. b. Een nieuwe map verschijnt in "Documenten" : "Memorissimo".
klik op Documenten Memorissimo sectie
c. Ik klik op de knop "Opslaan". d. Een venster verschijnt met "Opslaan bezig", ik wacht tot dat het opslaan gedaan is.
klik op opslaan huidige back-up


e. Boven aan het scherm verschijnt een bericht: "Het opslaan is met succesvol voltooid. U kunt de Memorissimo-schijf nu loskoppelen."

Succes van de back-up

Met mijn "Memorissimo" kan ik alle informatie uit mijn Ordissimo opslaan: niet alleen mijn bestanden, maar ook mijn instellingen, mijn favorieten enz.

Deze stap kan enkele uren in beslag nemen, afhankelijk van mijn gegevens.4De computer volledig hertsellen.

Door te Herstellen kunt u één (of meerdere) document ophalen dat per ongeluk verwijderd  zijn of alle gegevens herstellen die overeenkomen met een eerdere datum. Het herstel is erg handig voor het overbrengen van gegevens van een oude ordissimo-computer naar een nieuwe.

a. Als ik de computer volledig wil herstellen, klik ik op "Reservekopie herstellen". 
Back-up herstellen

b. Ik kies vervolgens de laatste back-up of een vorige back-up en ik klik op de knop "Herstellen".
keuze van back-up

c. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Door op "Ja" te klikken laad ik de gegevens uit mijn Memorissimo op mijn Ordissimo.

klik op ja

Uw computer wordt volledig hersteld in de staat waarin deze verkeerde tijdens deze back-up: instellingen, bestanden ... Alles wat is gedaan na de datum van deze back-up zal volledig verloren gaan, wees dus voorzichtig!

5Een document herstellen.

a. Om een document te herstellen, klik ik op "Een document herstellen".

Een document herstellen

b. Door op een bepaald document en vervolgens op "Herstellen" te klikken, kan ik dit in mijn Ordissimo herstellen.

de documenten kiezen

 Let op: voor uw contacten of uw favorieten kunt u deze niet één per één herstellen: u herstelt alle gegevens die u

 

We raden u aan om regelmatig back-ups te maken om ervoor te zorgen dat al uw gegevens beschermd worden.